Restaurant Misverstand

Start nieuwe seizoen restaurant misverstand

Het tweede seizoen van Restaurant Misverstand, in samenwerking met Alzheimer Nederland, is weer van start gegaan! In het, door Johnny de Mol gepresenteerde programma, begeleidt Ron jonge mensen met dementie in de keuken.

Alzheimer Nederland

Dementie is een ziekte waarbij de hersenen informatie niet meer goed kunnen verwerken. De meest bekende vorm van dementie is Alzheimer, wat geheugenproblemen veroorzaakt.
Het restaurant brengt mensen samen die individueel door een zware tijd gaan, maar elkaar hun problemen als geen ander snappen. Met het programma hoopt Alzheimer Nederland het probleem aan het licht te brengen dat jonge mensen deze ziekte ook ervaren.

Restaurant Misverstand

Tijdelijk gaan de mensen als restaurant medewerker aan het werk als kok, hostess, bartender of serveerder! Niet alleen voor de deelnemers met dementie is het een mooi en uitdagende ervaring, ook voor de familie en vrienden! Je vader, moeder, broer of zus weer bezig te zien in volle glorie is prachtig.

Het tweede seizoen van Restaurant Misverstand is vanaf 1 september te zien om 21:30 op SBS6.

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
E-mail
Share on whatsapp
WhatsApp
Appeltje Eitje

Verder in Gastronieuws

Henk tuin

Ik moet nog weleens de vraag beantwoorden hoe ik in dit prachtig mooie vak ben gerold en dan zeg ik altijd: ” Het is allemaal

Rons passie voor koken

De mooie en bruisende Ron Gastrobar-restaurants en andere culinaire ondernemingen van Ron kunnen maar uit één ding voortkomen: passie! Passie voor horeca, ondernemen en natuurlijk

Wijn

De wijnkaart

Ik krijg vaak vragen over de wijnkaart. Over de opbouw, de invulling en waarom ik voor bepaalde wijnen heb gekozen. Soms heb ik een duidelijk

Wijn

Intro wijnblog

Mij is gevraagd of ik een wijnblog wilde maken voor de website. Een paar leuke items over wijn. Natuurlijk! Ik praat namelijk graag over wijn,

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE GASTRONIEUWS!